Sista kvällen | Pappa på cykel

Pappa på cykel

Annons

Sista kvällen

God dagen

Gårdagen träning blev med klubben men tanken var att köra lugnt för min del och ligga på rulle när de skulle köra sina intervaller. Men det är svårt att sitta på rulle när man vill vara med där framme och dra och när knäet känns bra så är det väldigt svårt.

Istället för ett lugnt pass så blev det lagtempo intervaller. Knäet kändes riktigt bra och kan nu börja köra lite tyngre igen. Men pulsen den var väldigt hög hela passet men det är inte så konstigt när man inte kört sådan pass på nästan 1 månad. Vi hade ett bra flyt och körde jämnt. Hade det blivit ryck som de ibland kan hänga då hade jag inte hängt med.

En bättre kväll i september kan man nog inte få

 

 

Vaknade med en liten trött kropp, inte så konstigt. För att få ihopa livspusslet att träna och vara med sin familj så får man ställa klockan tidigt på morgonen för att köra sitt pass. Idag blev det ett pass 4*4 där de första två intervallerna var lugna och de två sita tryckte jag på mera. Bra känsla i benen. Men mina watt ska vi inte prata om.
Nu fortsätta att jobba och återhämta mig.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats